måndag 10 mars 2014

Upphittad
Katt
Stockholm
03/09/2014
Kontaktperson: Elissa
Telefon: 0769156201
Email: Parasolldrinkar@gmail.com
Nationell efterlysning: Nej
Grå katt-kille upphittad i Hornstull i gårkväll. Är tillfälligt omhändertagen av djurvän men söker ett permanent hem! Någon har lämnat denna stackars lillkille i en bur vid Hornstulls återvinningsstation på Hornstullsstrand. Observanta djurvänner har tagit hand om honom efter att någon släppt ut honom ur buren och han har drivit runt på gatan och ätit skräp på marken och druckit vatten från pölar under en längre tid. Polis kontaktad. Han var kraftigt avmagrad, men verkade frisk i övrigt. Klara ögonvitor och väldigt kelsjuk. Han är grå med vita tassar och vit på bröstet. På grund av allergi kan han ej bo länge i detta hem.

8 kommentarer:

  1. Hej, stackars misse! Har du nån uppfattning om hans ålder? Ung, vuxen eller äldre? Frågar för att jag själv är äldre och inte kan ge en ung katt den stimulans den behöver.
    Vänliga hälsn Aina (som bor på Högalidsgatan)

    SvaraRadera
  2. Hade katten id-märkning eller chip?

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Hej Aina! Katten är uppskattningsvis strax över året. Han är väldigt lugn och stillsam, men behöver så klart viss stimulans för att må bra. :) Ring gärna om du har fler frågor!

    SvaraRadera
  5. Djurens chans: Han är inte id eller chipmärkt

    SvaraRadera
  6. Kanske är det läge att höra av sig till Stockholms Katthem?

    SvaraRadera
  7. Hej
    Har det löst sig för er?

    SvaraRadera
  8. djurenschans.se om ni behöver hjälp med katten.

    SvaraRadera

Har du inget google konto så välj Namn/webbadress under "Kommentera" så kan du skriva kommentarer. Alla tips välkomnas varmt!